Om oss

Bagoholic Sverige AB

Affärsidé

"Vi vill erbjuda ett brett sortiment av stilfulla väskor och accessoarer av toppkvalitet från olika välkända och etablerade varumärken online, allt samlat på en plattform."

Vision

"Genom att alltid uppdatera sig om nya stilar och trender är vår vision att bli den ledande aktören av väskor och accessoarer online."

Mission

"Vår mission är att erbjuda våra kunder den mest omfattande och aktuella samlingen av väskor och accessoarer från världens främsta varumärken. Genom att ständigt söka efter nya stilar och trender strävar vi efter att bli den ultimata destinationen för modeentusiaster som söker kvailtet, stil och bekvämlighet, allt på ett och samma ställe. Vi strävar efter att inspirera och förhöja våra kunders stil med vårt passionerade engagemang med en utmärkt service och för en unik shoppingupplevelse online."

Historia

Året 2017 grundades Bagoholic Sverige AB från en källarlokal i Hällevadsholm och vi tog våra första steg ut i e-handelsvärlden för att få vår affärsidé tillgänglig för alla. Hur vår affärsidé uppkom var att vi kände att kategorin väskor kändes som en bortglömd kategori på de allra största hemsidorna online. Istället för att man som kund ska söka sig mot hemsidor där man måste trycka sig fram eller scrolla sig igenom massvis med kläder för att hitta sin nya väska så vill vi göra det enkelt för kunden där väskorna är i fokus. På Bagoholic vill vi att kunderna ska hitta sin stil och sin väska för varje unikt tillfälle. Genom att ständigt arbeta med trendspaningar både individuellt och med starka samarbeten med våra leverantörer kommer vi sträva sträva efter att ha ett brett sortiment av olika typer av väskor samt ett brett utbud av varumärken. Allt detta för att just du ska hitta din stil med hos på Bagoholic när du än söker den. Vi vill inspirera våra kunder samtidigt som vi vill göra det lättillgängligt för dem att hitta sin stil på vår webbplats.

Eget varumärke

Med vårt egna varumärke BHC by Bagoholic designar vi själva produkterna utefter våra trendspaningar samt att vi lyssnar på vad våra kunder efterfrågar. Det är viktigt för oss att våra väskor håller över tid, både i kvalitet och design. Vi producerar kollektioner under vårt eget varumärke “by bhc” där vi nu breddat sortimentet och satsar mer på mode genom att vi lanserat vår skinnkollektion vad namn Tiramisu,som är vår hyllning till den världsberömda mjuka och krämiga italienska desserten med samma namn. Alla väskor i Tiramisu Collection är gjorda av vegetabiliskt garvat kalvskinn som har vaxats för hand för att uppnå maximal mjukhet i skinnet som ger väskorna i kollektionen dess unika utseende.

Utöver vårt egna varumärke BHC® har vi ett nära samarbete med det italienska varumärket Giulia Pieralli där vi designar och tillsammans producerar vår egen kollektion Giulia Pieralli Classic Collection.

Bli en leverantör

Vill du sälja ditt varumärke hos oss?

Om du vill vara med på vår resa och känner att ditt varumärke hade matchat vår affärsidé och vision så tveka inte på att ta kontakt med oss för att diskutera detta vidare. Vi ses mer än gärna fysiskt som digitalt för att få lära er mer och eran verksamhet.

Kontakta oss